Tisztelt Kesztölciek!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kesztölci Életképek című könyv megjelent. 

A kiadvány kétnyelvű, magyar és szlovák, 179 oldal terjedelmű. Költségeit a TOP 5.3.1 Együtt a közösségfejlesztésért Dorogon és térségében pályázat fedezte. Azokat a képeket tartalmazza, amelyeket Önök bocsátottak a rendelkezésemre. Mindennapi életünket mutatja be a történelmi eseményekbe ágyazva. Az alkotók díjmentesen dolgoztak. A könyv bemutatója a kormány által előírt rendelkezésektől függően remélhetőleg kora tavasszal megvalósul. A képeket beadók a kiadványt ajándékba kapják köszönetünk jeléül. Az érdeklődők jelképes összegért megvásárolhatják a bemutatót követően.

Klinger Ágnes

Művelődési Ház – IKSZT – Könyvtár vezető

 

 

Olvasta már?

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán. 

Új „Megyénk körül megyünk körül” pályázat

Tisztelt Lakosaink! A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat – a sikeres „Megyénk körül megyünk körül” c. projekt folytatásaként egy új pályázat indítását tervezi. A pályázat összeállításához szükségük van az alábbi kérdőíves f...