Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!

Kedd délelőtt a kesztölci első osztályosok ellátogattak a könyvtárba. Az Országos Könyvtári Hét programjaihoz csatlakozva igyekeztünk minél színesebb kínálatot összeállítani olvasóinknak.

A gyerekek a szőnyegekre heveredve Michelle Knudsen: Oroszlán a könyvtárban című meséjét hallgatták, majd elkészítették oroszlános könyvjelzőjüket, valamint megtudhatták, hol találhatják meg a könyvtárban a gyermekkönyveket. Ezt a kedves történetet megismerve megtanulhatják a kis „oroszlánok”, hogyan kell viselkedni a könyvtárban, hogyan tudják hasznosan eltölteni idejüket olvasással, mi mindennel találkozhatnak ezen a helyen.

A kesztölci könyvtár állománya minden évben, hónapról hónapra bővül új kiadványokkal, ezért arra bíztatom a kesztölci gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, látogassanak el hozzánk, kölcsönözzenek, hiszen a beiratkozás ingyenes! Érdemes ellátogatni hozzánk! Bízom benne, hogy a „kis oroszlánok” visszatérnek, és rendszeres könyvtárhasználók válnak belőlük! Szeretettel várjuk őket továbbra is!

Olvasta már?

Adventi gondolatok

Kedves Kesztölciek! Visszatekintve a korábbi évekre elmondhatjuk, több mint egy évtizede rendezték a kesztölci önkormányzatok az Adventi Vasárnapokat.

Makovics János : Idősek napja.

Kesztölc Község Önkormányzata és a Kesztölci Szlovák Önkormányzat nevében hosszú, boldog életet és jó egézséget kívánunk ! - olvashatták a 70 év fölöttiek, akik most a járványveszély miatt az elmaradt szokásos műsoros vacsora helyett házhozszállít...

Köszöntő

Mai nap Idézete: „ Ha elfáradtál, mert elmúltak az évek, ne  csüggedj,  keress a korodnak megfelelő szépet”   Kedves Kesztölci Idősek!   A mai napon, az egész világon Önöket ünneplik. Önkormányzatunk is ...