Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!

Kedd délelőtt a kesztölci első osztályosok ellátogattak a könyvtárba. Az Országos Könyvtári Hét programjaihoz csatlakozva igyekeztünk minél színesebb kínálatot összeállítani olvasóinknak.

A gyerekek a szőnyegekre heveredve Michelle Knudsen: Oroszlán a könyvtárban című meséjét hallgatták, majd elkészítették oroszlános könyvjelzőjüket, valamint megtudhatták, hol találhatják meg a könyvtárban a gyermekkönyveket. Ezt a kedves történetet megismerve megtanulhatják a kis „oroszlánok”, hogyan kell viselkedni a könyvtárban, hogyan tudják hasznosan eltölteni idejüket olvasással, mi mindennel találkozhatnak ezen a helyen.

A kesztölci könyvtár állománya minden évben, hónapról hónapra bővül új kiadványokkal, ezért arra bíztatom a kesztölci gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, látogassanak el hozzánk, kölcsönözzenek, hiszen a beiratkozás ingyenes! Érdemes ellátogatni hozzánk! Bízom benne, hogy a „kis oroszlánok” visszatérnek, és rendszeres könyvtárhasználók válnak belőlük! Szeretettel várjuk őket továbbra is!

Olvasta már?

Rendelet a helyi zajvédelemről

Tisztelt Kesztölciek! A jó idővel együtt elérkezett azoknak a kerti és ház körüli munkáknak az ideje is, amelyek zajjal járnak. Kérem Önöket, szíveskedjenek követni Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/ 2018. (VI.28.) rendelet...