Rajzpályázatot hirdetnek 5-7 éves óvodásoknak Kesztölcön. A pályaműveket május 23-áig lehet leadni!

Válassz egy számodra kedves mesét és készíts hozzá illusztrációt! A rajzot ceruzával, filctollal, vízfestékkel vagy zsírkrétával kell elkészíteni, A/4 méretű rajzlapon. A rajz hátuljára rá kell írni a mese címét és a szereplő nevét!

Beküldési határidő: 2019. május 23.

Eredményhirdetés: 2019. május 25. Gyereknap(művelődési ház kb. 15 óra)

Olvasta már?

Csillaghullás Fesztivál: Pető Zsuzsa

Pető Zsuzsa régész is előadást tart a Csillaghullás Fesztiválon. Egy biztos: érdekes lesz és sokat megtudhatunk a néhai kesztölci pálosokról. Pető Zsuzsával beszélgettünk a munkásságáról.

Műanyagmentes július Kesztölcön?

Lassan a műanyagmentes július nemzetközi kihívás utolsó napjaiba érkezünk. Ha még nem hallottunk róla, vagy nem csatlakoztunk, nem kell elkeseredni. Ne csak júliusban kerüljük el az egyszer használatos műanyagokat!

A Pilisi Parkerdő génmegőrzéssel is biztosítja erdeink jövőjét

A klímaváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló, sokféle állat és növényfaj számára élőhelyet nyújtó, egészséges erdők megléte az élhető, fenntartható jövő feltétele. Ilyen erdők kialakításán dolgoznak a Pilisi Parkerdő szakemberei az erdésze...

Csillaghullás Fesztivál: SantovSka

A pilisszántói StanovSka zenekar is ott lesznek a Csillaghullás Fesztiválon, méghozzá ska műfajban átdolgozott szlovák népzenével készülnek. Lázár Istvánnal, a zenekar vezetőjével beszélgettünk.