Szavazatunkkal május 31-ig segíthetünk a Kesztölci Kiserdei Óvodának, hogy szép, újonnan festett falai legyenek.

Iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok és az aktív közösségek jelentkezhettek a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatára, amelyben 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni. A Kesztölci Kiserdei Óvoda is erre pályázik.

2019. május 13-tól egészen május 31-ig lehet szavazni a pályázatokra, az eredményhirdetésre pedig június 3-án kerül sor. Az online szavazás eredményeként a kategóriák 3-3 legtöbb szavazatot kapott pályázata jut be a döntőbe.

IDE KATTINVA SZAVAZOK A KESZTÖLCI OVIRA!

Ide kattintva regisztrálok!

Szavazni a regisztrációt követően lehet! A regisztrációt aktiválni kell, az email-ben megkapott kód elküldésével SMS-ben a levélben megadott számra. Szavazni kizárólag aktivált regisztrációval lehet. FONTOS: az aktiváló kódot kizárólag a regisztrációkor megadott mobilszámról lehet elküldeni. Amennyiben nem találja az aktiváló kódot tartalmazó levelet, kattintson az “Aktiváló kód újraküldése” gombra, majd a rendszer újból kiküldi a kódot a regisztrációkor megadott email címre.

EGY FELHASZNÁLÓ MINDEN NAP EGYSZER SZAVAZHAT!

Olvasta már?

Csillaghulláson a Négyesmetró Zenekar

Az augusztusi Csillaghullás Minifesztiválon a Négyesmetró Zenekar biztosítja a jó hangulatot. Salánki Gáborral, a zenekar szaxofonosával, Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is igényelhető a falusi CSOK

Május 13-án, hétfőn jelent meg a Magyar közlönyben, a Magyar Falu Program keretében 2019. július 1-jén induló a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezmény részletszabályai. A kedvezményt a kesztölci lak...

Bográcsgulyásfőző-verseny

A május 25-ei gyereknapon családi bográcsgulyásfőző-versenyt is hirdetnek. A családok, barátok jelentkezését május 20-áig várják!