Szavazatunkkal május 31-ig segíthetünk a Kesztölci Kiserdei Óvodának, hogy szép, újonnan festett falai legyenek.

Iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok és az aktív közösségek jelentkezhettek a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatára, amelyben 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni. A Kesztölci Kiserdei Óvoda is erre pályázik.

2019. május 13-tól egészen május 31-ig lehet szavazni a pályázatokra, az eredményhirdetésre pedig június 3-án kerül sor. Az online szavazás eredményeként a kategóriák 3-3 legtöbb szavazatot kapott pályázata jut be a döntőbe.

IDE KATTINVA SZAVAZOK A KESZTÖLCI OVIRA!

Ide kattintva regisztrálok!

Szavazni a regisztrációt követően lehet! A regisztrációt aktiválni kell, az email-ben megkapott kód elküldésével SMS-ben a levélben megadott számra. Szavazni kizárólag aktivált regisztrációval lehet. FONTOS: az aktiváló kódot kizárólag a regisztrációkor megadott mobilszámról lehet elküldeni. Amennyiben nem találja az aktiváló kódot tartalmazó levelet, kattintson az “Aktiváló kód újraküldése” gombra, majd a rendszer újból kiküldi a kódot a regisztrációkor megadott email címre.

EGY FELHASZNÁLÓ MINDEN NAP EGYSZER SZAVAZHAT!

Olvasta már?

Csillaghullás Fesztivál: Pető Zsuzsa

Pető Zsuzsa régész is előadást tart a Csillaghullás Fesztiválon. Egy biztos: érdekes lesz és sokat megtudhatunk a néhai kesztölci pálosokról. Pető Zsuzsával beszélgettünk a munkásságáról.

Műanyagmentes július Kesztölcön?

Lassan a műanyagmentes július nemzetközi kihívás utolsó napjaiba érkezünk. Ha még nem hallottunk róla, vagy nem csatlakoztunk, nem kell elkeseredni. Ne csak júliusban kerüljük el az egyszer használatos műanyagokat!

A Pilisi Parkerdő génmegőrzéssel is biztosítja erdeink jövőjét

A klímaváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló, sokféle állat és növényfaj számára élőhelyet nyújtó, egészséges erdők megléte az élhető, fenntartható jövő feltétele. Ilyen erdők kialakításán dolgoznak a Pilisi Parkerdő szakemberei az erdésze...

Csillaghullás Fesztivál: SantovSka

A pilisszántói StanovSka zenekar is ott lesznek a Csillaghullás Fesztiválon, méghozzá ska műfajban átdolgozott szlovák népzenével készülnek. Lázár Istvánnal, a zenekar vezetőjével beszélgettünk.