Kesztölc Kestúc

keresés

Tűz a lencsehegyi bányaüzemben! A portás riasztott, 38 ember volt a csarnokban, négy ember eltűnt. A darukezelő rosszul lett. A tűzoltóinknak ezt az összetett feladatot kellett leküzdeniük a gyakorlat során.

A gyakorlat sikeres volt. Juhász Péter tűzoltó alezredes értékelte a komplex gyakorlatot. Kitért a rádióforgalmazás szabályainak maradéktalan betartására, a munkavédelmi szabályokra, valamint a szerelési szabályok készség szintű elsajátítására. Külön megdicsérte a külső és belső rádióforgalmazást, valamint az egyéni védőeszközök használatának maradéktalan betartását. A gyakorlatot a parancsnok megfelelőre értékelte.

 

Olvasta már?

Négy évszak a Pilisben

Korbély Ádám egy évig forgatott a Pilisben. Az eredmény lenyűgöző drónvideó a hegyeinkről, völgyeinkről. 

Mesehősök Kesztölcön

Irány Esztergom címmel mesekönyvet adott ki az Esztergomi TDM. A könyv hősei Kesztölcön meglátogatják a Szivek Pincét és eljutnak Klastrompusztára is. Csapody Kinga könyvének bemutatója pénteken lesz Esztergomban.

Radovics Istvánné előadása Lakitelken

Miért lehet példa Kesztölc másoknak az országban? Radovics Istvánné előadása a lakitelki konferencián arról, hogy mit teszünk a hagyományaink őrzéséért. Klinger Ági fotóriportjával