Az új menetrendek szerint az eddiginél sokkal több, hétköznaponként, naponta 40, hétvégén 20 autóbusz indul és érkezik Kesztölcre. Ugyanakkor megszűnik a Kesztölc-Budapest autóbusz járat, tehát át kell szállnunk vonatra, vagy a 800-as autóbuszra, ha Pestre akarunk menni.

December 9-étől érvényes menetrendek:

800-as (Budapest - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Dorog - Esztergom)

832-es (Budapest - Solymár - Pilisszentiván - Piliscsaba)

8502-es (Leányvár - Kesztölc - Leányvár)

8504-es (Esztergom - Kesztölc - Leányvár)

8510-es tervezet (Esztergom - Dorog - Kesztölc - Piliscsév - Piliscsaba)

December 9-étől a Volánbusz Zrt. által üzemeltetett 810-es (Budapest-Leányvár-Kesztölc-Esztergom), illetve a KNYKK Zrt. által üzemeltetett 8495-ös (Budapest-Kesztölc-Piliscsév-Dorog) és a 8496-os (Budapest-Piliscsaba-Piliscsév) autóbusz járatok leállításra kerülnek.

A járatok megszűnése mellett menetrend módosításokra is kell számítani. Szintén december 9-étől a Volánbusz Zrt. által üzemeltetett 800-as (Budapest - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Dorog - Esztergom) és 832-es (Budapest - Solymár - Pilisszentiván - Piliscsaba), illetve a KNYKK Zrt. által üzemeltetett 8510-es (Esztergom - Dorog - Kesztölc/Piliscsév) autóbuszjáratok menetrendjét módosítják, de változik a 8502-es (Leányvár - Kesztölc - Leányár) és a 8504-es (Esztergom - Kesztölc - Leányvár) menetrendje is.

Amennyiben valakinek véleménye, illetve kérdése van az új menetrendekkel kapcsolatban, a forgalomszervezes@knykk.hu e-mail címen érdeklődhet!

A KNYKK Zrt. állásfoglalása:

Olvasta már?

Pilisi Natúrpark: megkezdték a felmérést

Egyetemi oktatók és 25 tájépítész hallgató járta körbe a Pilis településeit a Virágzó Kesztölc Egyesület meghívására. A felmérés májusban zárul. Hubayné dr. Horváth Nóra, a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési karának oktatója ...