A kiváló borokon kívül tovább bővül a Szivek család termékpalettája. mostantól füstölt sonkával, kolbásszal, szőlőmag olajjal és őrleménnyel, borzselékkel, lekvárokkal és bonbonokkal is várják a vendégeket.

Az új termékek bemutatására 2019. augusztus 10-én, a Szivek piknik, gasztro- és agrowellness napon került sor. A gasztrocsomag piaci bevezetését a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület a LEADER program keretében támogatásra érdemesnek találta. A csodálatos helyszín, a szép idő, a finom ételek, kiváló borok, remek programok mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy nagyon kellemes napot töltsenek el a vendégek. Akik ellátogattak a piknikre, testben, lélekben is felfrissülhettek, hiszen a házigazdák nem csak finom nedűkkel és ízletes étkekkel várták a vendégeket, hanem agrojógán és pilisi dűlősétán is részt vehettek az arra vállalkozók. A nagy meleget és hőséget a dézsafürdőzés és medencézés segítette átvészelni. A vendégek megkóstolhatták a Szivek Család saját készítésű füstölt áruit: érlelt sonkát, szalonnát, kolbászt. Bemutatásra kerültek további új termékek is; a szőlőmag olaj, szőlőmag őrlemény, borzselé, borlekvár és a bor bon-bon, amelyek osztatlan sikert arattak. A Szivek piknikről nem hiányozhattak a kiváló borok sem. A programcsomag része volt a 14 tételből álló borkóstoló. A borok mellé saját készítésű borkorcsolyát kínáltak a házigazdák. A vendégek jól érezték magukat, hiszen a piknik hajnalig tartott. A nagy népszerűségnek köszönhetően a program jövőre is megrendezésre kerül.

További információ:
Szivek Péter, info@szivekpince.hu, tel.: 06-30-396-3948
Rendelés: Szivek György, tel.:  06-30-969-5840

Olvasta már?

Radovics Józsefné 90 éves

Családja körében ünnepelte 90. születésnapját Radovics Józsefné. A jó hangulatú ünnepségen a képviselő-testület tagjai átadták a jubileumi oklevelet és az önkormányzat ajándékait.

Mihov-Pánczél Marianna Komárom-Esztergom Megye kézművese

A tatabányai Vértes Agorájában tartotta ünnepi közgyűlését a megyei önkormányzat - a nagyszabású gálán 23 kitüntetést adtak át. Mihov-Pánczél Marianna kiváló munkáját a Komárom-Esztergom Megye kézművese díjjal ismerték el!

Pilisi Sziklák Natúrpark

Szeptember 25-én, ünnepélyes keretek között alakul meg a Pilisi Sziklák Natúrpark. Kosztkáné Rokolya Bernadettel, Piliscsév polgármesterével és Nyírő Andrással, a Virágzó Kesztölc Egyesület elnökével beszélgettünk a natúrparkról.