Kesztölcön, a 11126-os jelű mellékúton kesztölci aktivisták a kátyúkat körberajzolták. Megkérdeztük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy mikor végzik el az útjavítási munkálatokat.

Korábban azt írtuk, hogy a Magyar Közút jelölte meg az említett útszakasz kátyúit, viszont ez félreértés volt, hiszen kesztölci aktivisták jelölték meg az út hibás részeit.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megkeresésünkre a következő választ írta:

"Társaságunk esztergomi mérnöksége a 11126-os jelű mellékúton ütemezetten végez lokális burkolatjavítási munkákat.

Az Országos Közutak Kezelési Szabályzatának előírásai szerint első körben a főutakon, majd a mellékutakon, végül az alacsonyabb forgalmú bekötőutakon végezhetünk javításokat a rendelkezésünkre álló források és kapacitások figyelembevételével.

A Kesztölcre vezető úton az útellenőrzési feladatokat is ellátjuk, amennyiben a forgalomra veszélyes hibát észlelünk, akkor az útellenőreink ideiglenesen hidegaszfaltos, lokális javításokat is végeznek majd."

A 11126-os út - forrás: kira.gov.hu

Olvasta már?

Rendelet a helyi zajvédelemről

Tisztelt Kesztölciek! A jó idővel együtt elérkezett azoknak a kerti és ház körüli munkáknak az ideje is, amelyek zajjal járnak. Kérem Önöket, szíveskedjenek követni Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/ 2018. (VI.28.) rendelet...