Kesztölcön, a 11126-os jelű mellékúton kesztölci aktivisták a kátyúkat körberajzolták. Megkérdeztük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy mikor végzik el az útjavítási munkálatokat.

Korábban azt írtuk, hogy a Magyar Közút jelölte meg az említett útszakasz kátyúit, viszont ez félreértés volt, hiszen kesztölci aktivisták jelölték meg az út hibás részeit.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megkeresésünkre a következő választ írta:

"Társaságunk esztergomi mérnöksége a 11126-os jelű mellékúton ütemezetten végez lokális burkolatjavítási munkákat.

Az Országos Közutak Kezelési Szabályzatának előírásai szerint első körben a főutakon, majd a mellékutakon, végül az alacsonyabb forgalmú bekötőutakon végezhetünk javításokat a rendelkezésünkre álló források és kapacitások figyelembevételével.

A Kesztölcre vezető úton az útellenőrzési feladatokat is ellátjuk, amennyiben a forgalomra veszélyes hibát észlelünk, akkor az útellenőreink ideiglenesen hidegaszfaltos, lokális javításokat is végeznek majd."

A 11126-os út - forrás: kira.gov.hu

Olvasta már?

Tanári állás a kesztölci iskolában

Esztergomi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kincses József Általános iskola testnevelés-biológia vagy testnevelés- földrajz szakos tanármunkakör be...

Kátyúzási munkálatokat végeznek Kesztölcön

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forintos önkormányzati forrásból kátyúzási és útburkolatjavítási munkálatokat végeznek a falu több útszakaszán, többek között a Klastromi úton is.

Oroszlánok a könyvtárban!

Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!