Kesztölc Kestúc

keresés

Tisztelt Kesztölci lakosok!

A rendkívüli helyzet idején a csalók is feltűnnek – kihasználva mások aggodalmát, félelmeit a járvány miatt. Ezért különösen óvatosnak kell lenni mindannyiunknak. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) felhívja a figyelmet: egyesek magukat hatósági személynek kiadva telefonálnak, becsöngetnek a lakásokba arra hivatkozva, hogy ingatlanfertőtlenítést végeznek, vagy a koronavírus szűrésére alkalmas tesztet és maszkot árulnak.

Az ismeretlen „jótevőknek” ne dőljenek be.

Kérjük, kísérjék fokozott figyelemmel idős hozzátartozóik, szomszédjaik mindennapjait, és folyamatos, a személyes kontaktust mellőző kapcsolattartás során tájékoztassák őket az előforduló veszélyekről, és a segítségkérés lehetőségeiről.

Kérjük, hogy idegent ne engedjenek be a lakásukba, házukba.

Vigyázzanak magukra és egymásra!

 

Farkas Krisztina                                                                                         

 polgármester

2517 Kesztölc, Szabadság tér 11.

Tel: 06-33-484-003 Mobil: +36-30-944-22-25

Mail: polgarmester@kesztolc.hu

Olvasta már?

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.