Kesztölci ízek a TV-ben
A Duna TV bemutatja, hogy hogyan főzünk Kesztölcön. Az Ízőrzők című műsort a jövő hét elején veszik fel, most főpróbát tartottak. A hagyományos tót ételeket megkóstolták a falu vezetői is. A következő napokban bemutatjuk a recepteket is. Képriportunk.
A galéria nagyobb méretű képeinek megnyitásához kattintson az alábbi fotókra. Lapozásához használhajta a navigációs nyilakat, valamint billentyűzetének jobb és bal gombját.

Kecskeméti Menyhértné, Magdi az ujdená polevkát tálalja Móczár István kamerája előtt

A szakácsok és a segítők

Nemesi Istvánné és unokája, Anna a tepsis krumplibaba szeletelése előtt

A karácsonyi ostya

A velké haluskí a kezdet kezdetén

Simonek Antal a levendulás pogácsával

Klányiné Rozi és Kecskemétiné Magdi

Nemesi Istvánné és unokája, Anna

Fő a lakodalmas paprikás

A Pávakör kesztölci szlovák népdalokat énekel a pincesoron

Pekarka Marika a lakodalmas paprikást készíti

Klányiné Krisztina és édesanyja Nebehajné Krisztinka

A forgatás helyszíne

Klányi Sándorné, Rozi a krumplisalátát tálalja

Az adás előtt próbáltak a szakácsok.

Móczár István operatőr és Róka Ildikó szerkesztő

Pekarka Marika és Kochnyákné Ági

Kochnyák Sándor interjút ad Róka Ildikónak

Móczár István, Róka Ildikó, Radovics Istvánné és Nyírő András

Sajttál és kolbászos tál a tájházban

Kochnyákné Ági, Klinger Ági és Simonek Antal

Klányiné Rozi és Kecsekmétiné Madgi a füstölt húsos levessel

Kóstoló