Kesztölc Kestúc

keresés

Tóth Tibor kiállításának megnyitója volt 2016.június.17-én délután ,melyre szép számban érkeztek érdeklődők, ami nem csoda, hiszen festményei nagyon népszerűek, és már igazi rajongó tábora van.

Szebbnél szebb képeket - festményeket - láthattunk, többségében tájképek, melyek szinte életrekelnek, és a színek kavaldája igazán lenyűgöző. Pár festményen ő maga is szerepel, sőt, mint elmondta, egyiken a felesége is,akit egy gitár visszítükröződésében lelhetünk fel. Mostanság nagyon sokat alkotott, bár folyamatosan vannak felkérések, most "visszavonul" kicsit hogy pihenjen, és ,más tevékenységekkel is foglalkozzon. Nagyon intenzív művészlélek, közvetlen, nagyon barátságos, és a festészeten kívül még gitározik is, és mellékésen szörfözni is szokott ha ideje engedi.

A kiállítást Klinger Ágnes nyitotta meg, majd Sütő Brigitta szép gitárjátékát hallhattuk, utána Rahberger Karina előadásában egy verset. Gaál Lajos megnyitó beszéde igazán kedélyes, baráti hangvételű volt, és akik eljöttek erre a megnyitóra, egy kellemes és tartalmas időtöltésben részesültek. A megnyitó után büfé várta az érdeklődőket.

Olvasta már?