Kesztölc Kestúc

keresés

Falunkban közel harminc éve van virágbolt, Simonek Márta jóvoltából, akit mindenki csak Virágos Mártinak ismer. Sokáig Dorogon dolgozott egy virágboltban, és ő már akkor mert nagyot álmodni. Lakásának hátsó részében kialakította a virágboltját, amire nagy szükség volt a faluban.

A nyáron a falu központjában, a volt gyógyszertár helyén kialakított egy kívül-belül nagyon ízléses új virágboltot. Így a fenti lakásánál az megszűnt, és most már itt kaphatók széles választékban a legkülönfélébb virágok: vágottak, cserepesek, száraz virágok, hozzájuk való kellélek. Továbbra is vállalja koszorúk készítését, egyéni megrendeléseknek is eleget tesz, ha valamilyen alkalomra kell.

A virágbolt új helyét hamar megkedvelték az emberek, mindenki dicséri, és kedvező volt a fogadtatása. Méltán: bővült a választék is, már italok, édességek és ajándéktárgyak is kaphatók, széles választékban. Kézműves kávéfajtákat is kaphatunk.

Nagyon szerencsés ötletnek bizonyult az, hogy boltjában a Szivek pincészet különféle borait is lehet kapni, így a turisták előszeretettel veszik ajándékba, emlékbe. A helybelieknek is jó, hogy kesztölci palackozott, minőségi borok kaphatók.

Öröm betérni ebbe az üzletbe csak úgy körülnézni is, a rengeteg virág csodás képet fest és jó illatokat. Virágos Mártinak Esztergomban is van virágboltja a buszvégállomáson. A nyitvatartási idő is nagyon jó, alkalmazkodik az emberek szokásaihoz.

Olvasta már?