Kesztölc Kestúc

keresés

Sárisápon a legfinomabb párlatokat sorakoztatják fel a termelők. Hogy kié lesz a legfinomabb főzet? Nos az március elején kiderül

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete meghívja Önöket a 2018 évi 6. sárisápi nyílt pálinka- és párlatverseny ünnepélyes eredményhirdetésére

  A pálinkamintákat leadni, azaz nevezni kizárólag február 20-án (kedden) 9-18 óra között a verseny helyszínén lehet. A pálinkák zártkörű zsűrizése február 24-én (szombaton) kerül sorra.

 Bírálóbizottság elnöke: Vértes Tibor nemzetközileg elismert szakember, az Agárdi Pálinkafőzde ügyvezető igazgatója, főzőmester.

Nevezési feltétele:
 - fajtánként 1 minta leadása szabvány 0,5 l-es fehér üvegben,
-  az üveg nyakára rákötött címkén a pálinka fajtájának, évjáratának, alkoholfokának, érlelésének,
-  a gyümölcs termőhelyének, illetve a tulajdonos nevének és lakcímének feltüntetése.
- nevezni lehet saját termelésű, vagy vásárolt gyümölcsből, törkölyből készített saját pálinkákkal, párlatokkal.

Kérjük nevezéskor a főzdei igazolást, vagy saját főző esetén az önkormányzati adóhatósági igazolást leadni.
-  nevezési díj: 1.500.- Ft/fajta, vagy 5,00 EUR,                   
-  vacsora ára: 1.600.- Ft/fő, vagy 5,50 EUR.
 Mindkettő a minták leadásakor fizetendő!

 Kérjük a résztvevőket, hogy az eredményhirdetésre kínáláshoz pálinkát mindenki hozzon magával!
Eredményes felkészülést kívánunk minden pálinkatermelő gazdának!      

Schummel Tamásegyesületi elnök-

Telefon: +36-30/385-6631 
+36-30/498-7959
e-mail: s.zsolt@vnet.hu