Kesztölc Kestúc

keresés

Kedvenc Facebook csoportunk arra esküdött, hogy Kesztölcön nem lesz szemét. Szombaton mindenkit várnak szeretettel, szedjük együtt!

Bodor Gréta és Radovics Gergely már másodszor szervezik meg a kesztölci közösségi szemétgyűjtést. Az önkormányzat a saját eszközeivel támogatja a nagy akciót. 

A Facebook csoportnak már 540 tagja van, csupa olyan ember, aki nem nézi jó szemmel a szemetet. Most szombaton ismét gyűjtés! Mindenkire számítunk!

Itt a felhívás a részletekkel: 

Kedves Mindenki ! Körvonalazódni latszik a szombati szemetszedés. Kerlek titeket jelentkezzetek a csapatvezetőknél . Beáta Kiss Kara Akacos út és a hozzá tartozó bekötő út. Radovics Gergely Elágazástól befelé . Mi a Csevi itat es a bekötő utat tisztítjuk meg.Gyűjtöpontok .Csévi út vége es Akácos út vége.A Hungaroringen egy kritikus pont van ahova kell párcember és egy kisteherautó .Klastromról szintén le kell hozni az ott összegyűjtött szemetet.Szóval kérlek titeket keressétek meg a vezetőket és jelezzétek a részvételi szándékot.Hála égnek ogen jevés szemét van idén.Bár még ez is sok , de mégis meglepő.Amint elfogyott az összeszedendő , átvonulnak a csapatok a Csévi föld út melletti patakhoz.Ott mindenkire szükség van .Várom a felajánlásokat .Szemeteszsák , kesztyű , láthatósági mellény , ásványvíz , bármi.Válom a fuvarosok jelentkezését .Este szalonnasütés de erről később.HAJRÁ KESZTÖLC :)

Olvasta már?

Négy évszak a Pilisben

Korbély Ádám egy évig forgatott a Pilisben. Az eredmény lenyűgöző drónvideó a hegyeinkről, völgyeinkről. 

Mesehősök Kesztölcön

Irány Esztergom címmel mesekönyvet adott ki az Esztergomi TDM. A könyv hősei Kesztölcön meglátogatják a Szivek Pincét és eljutnak Klastrompusztára is. Csapody Kinga könyvének bemutatója pénteken lesz Esztergomban.

Radovics Istvánné előadása Lakitelken

Miért lehet példa Kesztölc másoknak az országban? Radovics Istvánné előadása a lakitelki konferencián arról, hogy mit teszünk a hagyományaink őrzéséért. Klinger Ági fotóriportjával