Kesztölc Kestúc

keresés
SAJTÓKÖZLEMÉNY
 
Kiadja: Kesztölc Község Önkormányzata
Dátum: 2023. 10.18.
 
A Magyar Falu program keretében megújul a kesztölci Községi Klub Kesztölc Község Önkormányzata „Községi Klub felújítása, korszerűsítése Kesztölcön” címmel a Magyar Falu Program keretében pályázatot nyújtott be, amelyet a Magyar Államkincstár támogatásra érdemesnek talált.
Pályázatunk célja, hogy a Kesztölci Önkormányzat tulajdonában lévő Községi Klubot felújítsuk, fűtési/energetikai rendszerét korszerűsítsük, ezáltal méltó környezetet és körülményeket teremthessünk a helyi közösség összetartását és a kultúra fejlődését szolgáló programok megvalósításának.
A Klub elavult külső fémszerkezetű nyílászárói helyett új, műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. Az épület belső burkolási munkái; a padló és a falburkolat felújításra kerülnek, a mennyezeti műanyag lambériák helyett gipszkarton mennyezet kerül felszerelésre. Az épület energetikai korszerűsítése is megtörténik, az öntöttvas radiátorok és a régi kazán helyett korszerű kondenzációs gázkazán és új radiátorok kerülnek beszerzésre, felszerelésre. A fűtés költségeinek csökkentését külső szigetelés kialakításával érjük el. A belső nyílászárók is cserére kerülnek, továbbá a vizesblokkok is teljesen megújulnak. Bízunk abban, hogy a Községi Klub felújításával és korszerűsítésével fenntarthatóbb, minőségi közösségi életteret tudunk biztosítani a kesztölcieknek, és a településre látogató vendégeinknek.
A felújítás és korszerűsítés a Magyar Falu Program keretében valósul meg.
Kedvezményezett: Kesztölc Község Önkormányzata
Pályázati felhívás címe: Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése 2021.
Pályázatcím: Községi klub felújítása, korszerűsítése Kesztölcön
Támogatás összege: 24.999.979Ft
 
További információ: Farkas Krisztina, polgármester
Elérhetőség: +36/30-944-2225, e-mail: polgarmester@kesztolc.hu

Olvasta már?

Meghívó a 2023.11.29 szerdai Testületi ülésre

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 43.§. (2) bekezdése alapján tisztelettel meghívom Kesztölc Község Képviselő-testületének 2023. november 29. (szerda) 17.00-kor kezdődő ülésére Az ülés helye: Polgárme...

Gondosóra

Az idősek klubjába van űrlap a gondosóra igényléséhez.. Segítenek kitölteni az űrlapot és tájékoztatást adnak személyesen és a  06308334818 - as telefonszámon.

ÁLLÁSHIRDETÉS

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő-ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat keres