Kesztölc község Önkormányzata 2019-ben is egyszeri rendkívüli települési támogatást nyújt az általános iskolás korú gyermeket nevelő családoknak.

A beiskolázási támogatásban részesülők köre:

  • azok a szülők, akiknek gyermeke/gyermekei a helyi Kincses József Általános Iskolába, vagy a Montágh Imre Általános Iskola és Speciális Szakiskolába járnak és kesztölci bejelentett lakcímmel rendelkeznek.
  • az iskoláztatási támogatás gyermekenként 5000,-Ft összegű pénzbeli támogatás.
  • a támogatás felvehető a Kesztölci Polgármesteri Hivatal pénzügyi irodájában: 2019. szeptember 09-től 2019. szeptember 13-ig.Hétfő: 8.00– 17.00-ig. Kedd-Szerda-Csütörtök: 7.30-15.30-ig. Péntek: 7.30-12.00-ig.

Olvasta már?

Tanári állás a kesztölci iskolában

Esztergomi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kincses József Általános iskola testnevelés-biológia vagy testnevelés- földrajz szakos tanármunkakör be...

Kátyúzási munkálatokat végeznek Kesztölcön

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forintos önkormányzati forrásból kátyúzási és útburkolatjavítási munkálatokat végeznek a falu több útszakaszán, többek között a Klastromi úton is.

Oroszlánok a könyvtárban!

Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!