A gyerekek sem fognak unatkozni a szombati Csillaghullás Fesztiválon. A kesztölci óvónénik barkácsolással és csillagvadászattal várja a lurkókat.

17.30-tól kezdődően lehetőség lesz ügyeskedni, barkácsolni, természetesen csillagok témában. Angelika elmondta, hogy terveznek csillagos csillámtetoválást is, illetve egy-két ügyességi játékot. Lesz csillagkeresés, ahol a megtalált csillagért cserébe ajándék jár.

Este sötétedéskor egy izgalmas sétát szerveznek, ahol a gyerekek a szülők kíséretével járják majd be a környéket. Angelika kéri a szülőket, hogy hozzanak magukkal elemlámpát, de a mobiltelefon zseblámpa funkciója is megfelelő.

A Csillaghullás Fesztivál részletes programja>>

Borítókép: gyerekek a tavalyi Csillaghulláson

Olvasta már?

Tanári állás a kesztölci iskolában

Esztergomi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kincses József Általános iskola testnevelés-biológia vagy testnevelés- földrajz szakos tanármunkakör be...

Kátyúzási munkálatokat végeznek Kesztölcön

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forintos önkormányzati forrásból kátyúzási és útburkolatjavítási munkálatokat végeznek a falu több útszakaszán, többek között a Klastromi úton is.

Oroszlánok a könyvtárban!

Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!