A gyerekek sem fognak unatkozni a szombati Csillaghullás Fesztiválon. A kesztölci óvónénik barkácsolással és csillagvadászattal várja a lurkókat.

17.30-tól kezdődően lehetőség lesz ügyeskedni, barkácsolni, természetesen csillagok témában. Angelika elmondta, hogy terveznek csillagos csillámtetoválást is, illetve egy-két ügyességi játékot. Lesz csillagkeresés, ahol a megtalált csillagért cserébe ajándék jár.

Este sötétedéskor egy izgalmas sétát szerveznek, ahol a gyerekek a szülők kíséretével járják majd be a környéket. Angelika kéri a szülőket, hogy hozzanak magukkal elemlámpát, de a mobiltelefon zseblámpa funkciója is megfelelő.

A Csillaghullás Fesztivál részletes programja>>

Borítókép: gyerekek a tavalyi Csillaghulláson

Olvasta már?

Vég Liza Borka Kesztölcön született

Vég Liza Borka 2019. augusztus 4-én született. Elmondhatjuk, hogy neki a születése helye Kesztölc, hiszen otthon született meg a gyermek. Horváth Helgával Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is megkóstolható Magyarország Tortája

A Boldogasszony csipkéje, Tóth Norbert, a dunaföldvári Tóth Cukrászda cukrászmesterének alkotása nyerte idén a Magyarország Tortája díjat. A tehetséges fiatal cukrász az elmúlt évek döntőinek rendszeres résztvevője, a tavalyi évben bronzérmet nyer...