Kesztölc Kestúc

keresés

Tisztelt Lakosság!
Kedves Kesztölciek!
Tájékoztatom Önöket, hogy művelődési házunk és könyvtárunk a 194/2021 (IV. 26.) számú
Kormányrendelet értelmében az alábbi feltételekkel újranyithat.

2021. május 4-től ismét igénybe vehetik a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló 18 év alattiak könyvtárunk szolgáltatásait – az igazolvány bemutatásával. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára „ajtós
könyvkölcsönzés” lehetőségét biztosítjuk. A rendelkezésre álló könyvekkel kapcsolatban érdeklődni, illetve a kölcsönözni kívánt könyvek címét leadni az alábbi elérhetőségen van lehetőség: konyvtar@kesztolc.hu. A kért könyvek átvételére a művelődési ház főbejáratánál van mód.


Könyvtár nyitvatartási ideje:


Hétfő: 9:00-17:30
Kedd: 12:00-15:00
Szerda: 14:30-17:30
Csütörtök: 9:00-15:00


A csoportos foglalkozások a klubvezetők felelősségvállalásával újraindulhatnak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló 18 év alattiak számára.
Várhatóan hamarosan indulnak az alábbi foglalkozások, klubok: asztalitenisz, rajz- és festőkör, Nyugdíjas Klub, Pávakör, néptánc, zumba, jumping, gymstick. Kérem, ezzel kapcsolatban érdeklődjenek a klubvezetőknél.

A járványügyi védekezésre a továbbiakban is fokozottan kell figyelni mindannyiunk érdekében!

Megértésüket köszönjük!

Barta Nikoletta
művelődési ház vezető

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.