Kesztölc Kestúc

keresés

 

Panoráma Apartman

Vitek vendégház

 

Kesztölci Erdészház

Kesztölc, Iskola utca 66.

Kesztölc kultúrális központjában található az erdészház, ami egy ideig iskolaként is funkcionált. Szomszédságában található a falu általános iskolája és a Művelődési ház, ami esküvők lebonyolítására is alkalmas. Az erdészház osztálytermeiből lett kialakítva egy - egy 3 - 5 és 6 ágyas szoba és egy közösségi konyha étkezővel. A szobákhoz a folyosóról nyíló közös mosdók tartoznak. A kertben sátorozásra van lehetőség, a pincében kisebb rendezvények is lebonyolíthatóak. Osztálykirándulásokhoz, legény és lánybúcsúkhoz, baráti összejövetelekhez ideális választás. Közel van a kék túra útvonalához, ezért  a túristák is szívesen választják pihenőhelyként.  Rövid és hosszabb túrák kiindulópontja, végcélja  lehet. (Klastrompuszta, Pilisnyereg, Pilistető, Dobogókő, Rám szakadék, Fekete hegy, 'Pajkaszeg', Esztergom, Visegrád ...)

Az egész évben nyitva tartó szálláshely egy csillagos turisztikai minősítéssel rendelkezik.

A közelben található élelmiszerbolt, zöldséges, cukrázda.                                                                                                  Szombat délelőttönként termelői piac húskészítményekkell, tejtermékekkel, pékárúval, savanyúsággal. 

A helyi családi borászatok finom borokkal várják az érdeklődőket

A szintén a közelben lévő buszmegállóból napközben folyamatos buszjárat van Esztergomba és a leányvári vasútállomásra és vissza.

Érdeklődni, szállást foglalni az alábbi elérhetőségeken lehet.

Tel.: 06204826529

e-mail: j.70s.photo@gmail.com

Fizetés lehetséges készpénzel, utalással, bank kártyával. (SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni)

 

 

 

 

 

 

 

Olvasta már?

KNYKK

Makovics János írása buszaink új nevéről, és régi állapotáról.

Tisztelet a kesztölci bányászoknak!

Kesztölc bányászfalu. Bezárták már vagy egy évtizede az utolsó aknát is a környéken, de ez nem számít. A bányászok itt vannak köztünk. Harsány, nagyhangú, keménykötésű, csapatmunkához szokott nyugdíjasok. Azért a fiatalabbak ma sem állnának l...

Adatkezelés

A Kesztolc.hu weboldalon nem gyűjtünk személyes adatokat.

Impresszum

Kesztölc önkormányzatának hivatalos honlapja. Észrevételeit, javalatait jelezze a web@kesztolc.hu e-mail címen