A csurgói buszmegállónál egy életerős fa állapota hirtelen megromlott. Sajnos elpusztult, melyet ki kellett vágni. A fa kivágásánál viszont kiderült, hogy nem természetes módon következett be a pusztulása.

Vélhetően az ismeretlen tettes a fát el szerette volna távolítani a helyéről, valamilyen oknál fogva zavarhatta őt. Az említett fa kivágása során kiderült, hogy több helyen megfúrták a törzsét, ahova olajat fecskendeztek be, ezzel megölve a fa „vérkeringését”.

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy Kesztölc Önkormányzata ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Hozzá kell tenni, nagyon szomorú, hogy az egészséges fákat is egyesek tönkre akarják tenni. Egy fa nyáron nem csak a széndioxidtól mentesít minket, hanem annyival hűti a környezetét, mint két klímaberendezés.

 

Olvasta már?

Vég Liza Borka Kesztölcön született

Vég Liza Borka 2019. augusztus 4-én született. Elmondhatjuk, hogy neki a születése helye Kesztölc, hiszen otthon született meg a gyermek. Horváth Helgával Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is megkóstolható Magyarország Tortája

A Boldogasszony csipkéje, Tóth Norbert, a dunaföldvári Tóth Cukrászda cukrászmesterének alkotása nyerte idén a Magyarország Tortája díjat. A tehetséges fiatal cukrász az elmúlt évek döntőinek rendszeres résztvevője, a tavalyi évben bronzérmet nyer...