A Morgan Stanley munkatársai, Kara Donát vezetésével ismét segítettek a bölcsőde felújítási munkálataiban. Pereszlényiné Kara Erikával beszélgettünk.

Idén miben segítettek a Morgan Stanley munkatársai?

A kesztölci bölcsőde, utca felőli kerítését alapozták, illetve festették. A megfáradt önkénteseket pedig a konyhánkban főzött finom ebéddel vártuk :)

Mióta vesznek részt Donáték a munkában, illetve miben segítettek eddig?

Harmadik éve végeznek önkéntes munkát a Morgan Stanley munkatársai Kara Donát vezetésével a Kesztölci Családi Bölcsőde Közhasznú Egyesületnél. Korábban a bölcsőde épületének hátsó falát szigeteltük, illetve a falfestési munkálatokban segédkeztek. A tavaly megnyílt Akácvirág Óvodánk kialakításában is részt vállaltak munkájukkal, amelyet nagyon köszönünk szépen!

Milyen hangulatban zajlanak az egyes munkálatok?

A munkák mindig vidám hangulatban zajlottak Pereszlényi Zoltán kisgyermeknevelőnk  koordinálásával. Mindemellett, hogy ne korgó gyomorral kelljen dolgozniuk, mindig biztosítunk nekik finom ételeket. Egyébként már a jövő évi találkozót is megbeszéltük. Várjuk őket szeretettel, hiszen felújítani való mindig akad bőven! :)

Mikor nyit ki újból a bölcsőde?

Július 15-étől, megújult erővel, sok szeretettel várjuk a gyerkőcöket!

Olvasta már?

Tanári állás a kesztölci iskolában

Esztergomi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kincses József Általános iskola testnevelés-biológia vagy testnevelés- földrajz szakos tanármunkakör be...

Kátyúzási munkálatokat végeznek Kesztölcön

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forintos önkormányzati forrásból kátyúzási és útburkolatjavítási munkálatokat végeznek a falu több útszakaszán, többek között a Klastromi úton is.

Oroszlánok a könyvtárban!

Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!