A túra Salgóbányától indul és Szécsény, Hollókő, Bánk, Szokolya, Szob, Esztergom, Kesztölc útvonalon halad. Napi táv 30 és 50 km között. A túrára gyermekes szülők jelentkezését várjják.

A Magyar Kerékpárosklub családi vándortábort hirdet meg!

Érkezés július 22.-én Salgóbányára, távozás július 28.-án Kesztölcről.  7 nap/6 éjszaka. Minimum 15, maximum 30 fő részére.

A túra ára 21000 forint/fő, ami tartalmazza a szállások árát (turistaház, sátor, iskolai tornaterem) a reggelit, a meleg vacsorát és napközbenre egy hideg élelmiszer csomagot, valamint a túravezetést, a csomagok szállítását, belépést Baglyaskővárba, Hollókő várába, a  bánki strandra, a Hiúz erdei iskolába és az esztergomi Bazilikába.

A túra leírása: http://www.bringasvandor.hu/utvonalak/palocfoldtol-a-dunakanyarig

Térképen: https://goo.gl/tV9AHk vagy https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1z_pbttA-D5EhBh2h8HK_VqZEoRshxjUe&ll=47.998611094672796%2C19.112828782695487&z=10

A túra Salgóbányától indul és Szécsény, Hollókő, Bánk, Szokolya, Szob, Esztergom, Kesztölc útvonalon halad. Napi táv 30 és 50 km között. A túrára gyermekes szülők jelentkezését várjuk, a gyermekeknek minimum a 12. életévüket be kell tölteniük. A csoport létszámának maximum a fele lehet felnőtt, ezért a gyermek nélküli jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni (a túra MAKETUSZ vándortábora, a pályázati kiírásnak ez a feltétele, ezt nem a Kerékpárosklub szabja meg)

Figyelem! A túra hegyek között halad, ezért emelkedők is vannak, de úgy gondoljuk, olyan helyeken megyünk, ahol a  gyerekek is fel tudnak tekerni( max pici tolás), amennyiben nem most ülnek először kerékpáron. A túraútvonal főként kisforgalmú, aszfaltozott közutakon halad, de vannak földutas részek is, túrakerékpárral ajánlott résztvenni!

Hálózsákot és párnahuzatot (ha igényt tartasz párnára) hozni kell! Amennyiben macerás kerékpárral Salgóbányára érkezned, tudunk kerékpárt biztosítani részedre vagy Hatvanból kerékpárszállítást, de ezt jelezd a jelentkezési űrlapon  (ez utóbbi még szervezés alatt, változás lehetséges). A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, de a klub tagjai előnyt élveznek a jelentkezésnél. Regisztrációs űrlap: https://goo.gl/forms/I1h8hd6oiH0dISBP2

Emailben, honlapon, stb való jelentkezést nem tudjuk elfogadni, csak a regisztrációs űrlapon történő jelentkezést. Az űrlap kitöltése nem minősül elfogadott jelentkezésnek, csak a visszaigazoló email és a részvételi díj befizetése esetén minősül a jelentkezés elfogadottnak.

A résztvevők csomagjait autóval szállítják át egyik szálláshelyről a másikra. A részvételi díj nem tartalmazza a vándortábor kiinduló pontjára történő odautazás, és a záró pontról történő hazautazás költségét. Ezt egyénileg kell megoldani a résztvevőknek.

A részvételi díj nem tartalmazza az idegenforgalmi adó (IFA) összegének megfizetését, amely a 18 éven felüli személyek után a táborozás helyszínén, készpénzben fizetendő, és mértékére az illetékes település önkormányzati rendelete az irányadó. (jellemzően 200-300 Ft)

A túrán való részvétel feltételei:

  • a részvételi díj 20%-nak (4000 Ft/fő) befizetése július 2.-ig a Magyar Kerékpárosklub részére, erre a számlaszámra:: 10700488-48619307-51200002  és a maradék összeg befizetése július 15.-ig. A közleménybe kérjük írjátok be, hogy “Vándortábor”

  • a túra teljesítésére alkalmas kerékpár

  • a regisztrációs lap kitöltése

Amit mindenképp hozz magaddal:

  • személyes okmányok

  • egyéni igény szerint étel, ital, pénz, időjárásnak megfelelő öltözet  (szúnyog és kullancs riasztó)

  • hálózsák

A túrán részt vehet, aki:

  • közúti közlekedésre alkalmas kerékpárral rendelkezik

  • kerékpárvezetésre alkalmas állapotban van, és nem áll semmilyen tudatmódosító szer vagy alkoholos befolyásoltság hatása alatt

  • elfogadja, hogy a túrán készült képi és hanganyagokat a Kerékpárosklub felhasználhatja és ezért ellenszolgáltatást nem kér

  • tudomásul veszi, hogy a túrán saját felelősségére vesz részt, és a túra során esetlegesen bekövetkező károkért a szervezők nem vállalnak felelősséget

Kérdés esetén a tura@kerekparosklub.hu címen lehet érdeklődni.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják! Amennyiben a túra valamilyen előre nem látható okból vagy elégtelen jelentkezés esetén elmarad, a Magyar Kerékpárosklub a befizetett részvételi díjat visszafizeti a résztvevők részére.

 

Üdvözlettel:

Varga Andrea
Somogyi Viktor
Novák Péter

Olvasta már?

Csillaghulláson a Négyesmetró Zenekar

Az augusztusi Csillaghullás Minifesztiválon a Négyesmetró Zenekar biztosítja a jó hangulatot. Salánki Gáborral, a zenekar szaxofonosával, Lehoczki Dávid beszélgetett.

Kesztölcön is igényelhető a falusi CSOK

Május 13-án, hétfőn jelent meg a Magyar közlönyben, a Magyar Falu Program keretében 2019. július 1-jén induló a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezmény részletszabályai. A kedvezményt a kesztölci lak...

Bográcsgulyásfőző-verseny

A május 25-ei gyereknapon családi bográcsgulyásfőző-versenyt is hirdetnek. A családok, barátok jelentkezését május 20-áig várják!