Tisztelt Lakosaink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy előreláthatólag 2021. október 20-án megkezdődik a Szabadság tér (360 méter), Széchenyi István utca (70 méter) és Major utca vége (100 méter) aszfaltburkolatának felújítása.

A felújítás ideje alatt lesznek időszakok amikor teljes útzár válik szükségessé (Szabadság tér, Széchenyi utca) az alkalmazott technológiák miatt. Ezen időszakokban a Felső faluba és onnét le csak kerülő úton a „Hungaroring”nek nevezett úton lehet majd le- és feljutni. Kérjük számoljanak hosszabb menetidővel, amiért megértésüket és türelmüket kérjük.
A konkrét időszakokról közleményben fogjuk értesíteni Önöket.
A felújítás ideje alatt megnyitjuk a Szabadság téri emlékmű melletti viacoloros utat, hogy a téren lévő üzletek megközelíthetőek legyenek. Kérünk minden közlekedőt, hogy fokozott figyelemmel és nagyobb óvatossággal közlekedjen az érintett útszakaszokon.
Az aszfaltburkolat felújítása a Belügyminisztérium által kiírt útfelújítási pályázatnak köszönhető, Önkormányzatunk 19 973 364,- Ft támogatást nyert el 3 524 710,- Ft önrész biztosítása mellett.
A munkálatok befejezéséig szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Köszönettel: Farkas Krisztina polgármester

Olvasta már?

Covid oltási kampány lesz 2021.11.22 - 28. között

2021.11.22.-28. között covid oltási kampány lesz országszerte. Ennek része, hogy az Esztergomi Kórház Reuma Osztályán 7-19 óra között bárkit beoltanak előzetes regisztráció nélkül, bármilyen oltással, kivéve a Sputnyikot. Csak a TAJ szám és ha van...

Idősek Napja 2021

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben október 1-jét az Idősek Világnapjává nyilvánította.

Nyertes MFP pályázat

Kesztölc Község Önkormányzata a  Magyar Falu Program keretében kiírt  MFP-KOEB/2021. kódszámú, - Kommunális eszköz beszerzése - alprogramon belül   az „Ágaprító beszerzése zöld hulladék lerakó létesítéséhez” című pr...