Június 22-én, szombaton „ottalvós” borkóstolással egybekötött pikniket szervez a Szivek Pince. Szivek Petivel, Lehoczki Dávid beszélgetett az eseményről.

Miről is szól ez a piknik és mióta szervezitek meg?

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a piknik. Korábban a borkóstolás során bemutattuk az ültetvényt is, és a vendégek annyira jól érezték magukat a szabadban, hogy inkább ott maradtak, mint a visszamentek volna a pincébe. Ezért találtuk ki a szabadtéri borkóstolást piknikkel egybekötve.

Hány fajta bort lehet kóstolni?

A délután három órakor kezdődő rendezvényen 12-18 fajta bort sorakoztatunk majd fel, ezeket apránként kóstolhatjuk meg a rendezvény ideje alatt.

Az eseményen milyen ételek lesznek?

Vacsorára Szivek Gyuri készít falusi jellegű finomságokat. Kolbászt, sonkát, szalonnát fog sütni, melyet kenyérrel és hagymával kínálunk majd. Reggelire pedig szintén finomságokkal készülünk.

Milyen szállási lehetőséget biztosítotok?

Elsősorban a Szivek Dűlőben sátor helyet biztosítunk, aki pedig nem szeretne sátorozni, azok a helyi panziókban szállhatnak meg.

A rendezvényre hol lehet jelentkezni?

Az esemény regisztrációhoz, illetve belépődíjhoz kötött, ezekről érdeklődni az info@szivekpince.hu e-mail címen lehet! Érdemes időben jelentkezni, hiszen 30 főre korlátozott társaságot szeretnénk kialakítani.