Kesztölc Kestúc

keresés

Amennyiben a közeljövőben nem javul az udvari parkolások száma, és válik problémamentessé az utcán a forgalom, úgy a rendőrséggel és a közútkezelővel egyeztetve PARKOLNI, illetve MEGÁLLNI TILOS táblák kerülnek kihelyezésre.

Tisztelt Lakosok!

Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy a közelmúltban az utcán történő parkolások ellehetetlenítették a buszforgalmat!

Mivel évek óta komoly gondot okoz az utcán parkolás, mind az autósok, mind a kerékpárosok, mind a gyalogosok részére, ezért felszólítom a lakókat, hogy ezentúl szíveskedjenek a parkolást UDVARON BELÜL megoldani.

Mivel az önkormányzatnak nincs lehetősége az utcát kiszélesíteni, vagy parkolót kialakítani, ezért más megoldás nem áll rendelkezésünkre a probléma orvoslására.

Amennyiben a közeljövőben nem javul az udvari parkolások száma, és válik problémamentessé az utcán a forgalom, úgy a rendőrséggel és a közútkezelővel egyeztetve PARKOLNI, illetve MEGÁLLNI TILOS táblák kerülnek kihelyezésre.

A kihelyezett táblák melletti parkolás pedig a rendőrség hatáskörébe tartozva súlyos bírságokat von maga után.

Gondoljon bele, hogy ha az Ön ingatlanához kéne tűzesethez, vagy rosszulléthez kivonulnia a tűzoltóknak, vagy mentőknek és ez a parkoló autók miatt nem sikerülne (mint ahogy a busznak sem sikerült), úgy emberélet és közveszélyez okozás miatt büntetésre is számíthatna a forgalmat akadályozó parkoló és a büntetéssel Ön valószínűleg egyet is értene!

Kérem, tegyünk együtt azért, hogy ez ne fordulhasson elő és büntetési szankciók nélkül is újra járhatóak legyenek az érintett útszakaszok.

Segítő közreműködésüket megköszönöm.

Kesztölc, 2016. november .4.

Tisztelettel:

Vöröskői István
 polgármester

Olvasta már?

Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése II. ütem

Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése II. ütem Pályázati azonosító: TOP-2.1.3-16-KO1-2021-00041 Kedvezményezett: Kesztölc Község Önkormányzata Támogatás összege: 50 000 000 Ft Támogatás mértéke: 100% Projekt címe: Kesztölc ...

Köszönet nyilvánítás a kesztölci lakosoknak

Kesztölc község Önkormányzata, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében szeretnénk megköszönni a kesztölci lakosoknak a tartós élelmiszer gyűjtést, valamint a felajánlott élelmiszer utalványokat, mellyel szebbé tehettük a községü...

Köszönet nyilvánítás a cipős doboz akció szervezőinek

Kesztölc község Önkormányzata, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében szeretnénk megköszönni a cipős doboz akció szervezőinek és adományozóinak azt a rengeteg ajándékot, mellyel szebbé tehettük a községünkben élő rászoruló gyer...

KÖSZÖNET NYILVÁNÍTÁS ZSIBRITA GYÖRGYNEK

Ezúton szeretnénk megköszönni Kesztölc község Önkormányzata,- a Kesztölci Idősek Klubja, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében Zsibrita György által közvetített tartós élelmiszeradományt, melyből 74 fő kesztölci lakost tudt...