Kesztölc Kestúc

keresés

Becslések szerint évente Magyarországon mintegy 10.000 darab kerékpárt tulajdonítanak el. Az esetek felét a sértettek be sem jelentik, vagy bejelentik, de nem tudnak pontos leírást adni az ellopott járműről.


Az idei évtől a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott a BIKESAFE elnevezésű országos kerékpár regisztrációs programhoz. 

A BIKESAFE lényege, hogy a tulajdonosok saját maguk regisztrálhatják a www.bikesafe.hu honlapon 300ft-ért/, vagy a rendőrségen keresztül ingyenesen regisztráltathatják kerékpárjukat abba az országos nyilvántartó rendszerbe, mely lopás esetén a keresett kerékpár paramétereit, fényképeit tartalmazza, így elősegítheti a beazonosítást, a megtalált kerékpár tulajdonoshoz történő visszajuttatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Bűnmegelőzési Alosztálya 2016-ban kezdi meg a BIKESAFE programon belüli kitelepüléseit, melyek alkalmával a kerékpárosok a rendőrségen keresztül regisztráltathatják biciklijüket. Az alábbi időpontokra és helyszínekre tervezzük regisztrációs kitelepüléseinket:

1. 2016. július 7. csütörtök 09-14h Tata Építők parkja

2. 2016. július 10. vasárnap Turul kerékpáros verseny Tatabánya Turul emlékmű

mögötti parkoló 8-16 h - ig

3. 2016. július 14. csütörtök 10-14h Esztergom Dzsámi

4. 2016. július 23. szombat Gerecse Maraton Tarján Focipálya 8.00-15.00 -ig

5. 2016. augusztus 4. csütörtök 9-13 h Komárom Jókai tér

6. 2016. szeptember 4. vasárnap Esztergom Zsinagóga 8.00-16.00

7. 2016. szeptember 25. vasárnap Esztergom Rögbi Club Hotel 8.00-16.00

A kerékpárok regisztrációjakor egy adatlap kerül kitöltésre, valamint a kerékpárokról fényképek is készülnek A rögzített adatokat a rendőrség a regisztrációt követő munkanapon viszi fel elektronikusan az országos nyilvántartó rendszerbe.

Felhívjuk a kerékpár tulajdonosok figyelmét, hogy a regisztrációkor lehetőség van a tulajdonjogot bizonyító, vásárláskor kapott blokk, adásvételi szerződés, esetleg garancialevél lefotózására is; ezek kiegészítő adatként kerülnek fel a nyilvántartásba.

További információkért hívhatják alosztályunkat: 34/517-755, vagy tájékozódhatnak a www.bikesafe.hu honlapon.

Extrém rossz idő esetén /pl. egész napos szakadó eső/ a saját szervezésű programjaink időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.

Tisztelettel várjuk az érdeklődőket.

KEMRFK Bűnügyi Osztály

Bűnmegelőzési Alosztály

Olvasta már?

Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése II. ütem

Kesztölc csapadékvíz-elvezetésének fejlesztése II. ütem Pályázati azonosító: TOP-2.1.3-16-KO1-2021-00041 Kedvezményezett: Kesztölc Község Önkormányzata Támogatás összege: 50 000 000 Ft Támogatás mértéke: 100% Projekt címe: Kesztölc ...

Köszönet nyilvánítás a kesztölci lakosoknak

Kesztölc község Önkormányzata, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében szeretnénk megköszönni a kesztölci lakosoknak a tartós élelmiszer gyűjtést, valamint a felajánlott élelmiszer utalványokat, mellyel szebbé tehettük a községü...

Köszönet nyilvánítás a cipős doboz akció szervezőinek

Kesztölc község Önkormányzata, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében szeretnénk megköszönni a cipős doboz akció szervezőinek és adományozóinak azt a rengeteg ajándékot, mellyel szebbé tehettük a községünkben élő rászoruló gyer...

KÖSZÖNET NYILVÁNÍTÁS ZSIBRITA GYÖRGYNEK

Ezúton szeretnénk megköszönni Kesztölc község Önkormányzata,- a Kesztölci Idősek Klubja, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat nevében Zsibrita György által közvetített tartós élelmiszeradományt, melyből 74 fő kesztölci lakost tudt...