Idén második alkalommal került megrendezésre az Adventi Ablakvadászat játék.

A Top 5.3.1. Együtt a közösségfejlesztésért Dorogon és térségében pályázat keretében. Az idei vadászat is nagyon jó hangulatban telt. Jóval többen vettek részt a játékban, mint az előző évben. A játék lényege röviden: 24 adventi számot rejtő ablakot kellett megtalálni a falu különböző utcáin, a számmal ellátott ablak előtt szelfit készíteni és elküldeni privát üzenetben a művelődési ház címére. A játékosok minden nap egy rövid kis verses rejtvény segítségével kutatták fel a számokat. Összesen 72 játékos vett részt idén az Adventi Ablakvadászatban, szülők, iskolások, ovisok, középiskolások, tipegők, akik töretlen lelkesedéssel, fáradhatatlanul keresték, kutatták az ablakokat. Nem volt könnyű dolguk, hiszen voltak egészen jól elrejtett számok, de sikeresen vették az akadályokat és minden egyes adventi ablakról küldtek fotókat. Az első harminc legtöbb képet beküldő játékosnak ígértünk nyereményt, de mivel nem akartuk kedvüket szegni, így azok a játékosok is nyertek, akik minimum 4-5 szelfit küldtek. Ezúton szeretném megköszönni annak a 24 családnak, akik vállalták idén az ablak szerepét. Nagyon vidám, jó hangulatú játék kerekedett belőle. Minden játékban résztvevő személyre szabott emléklapot kapott emlékül, akik pedig 24, vagy minimum 4-5 képet küldtek, a legjobb saját szelfivel ellátott hógömböt kaptak ajándékba.

                                                                                        Klinger Ágnes

                                                                        szervező, Művelődési Ház vezető

Olvasta már?

Szentmisék, miseszándékok, hirdetések 2020.05.24

Tisztelt Kesztölciek! 2020. május 18-tól, hétfőtől kezdve ismét tarthatóak nyilvános szentmisék és más liturgikus cselekmények templomainkban vagy alkalmas szabadtéri környezetben Főegyházmegyénk egész területén.

Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról

Nyisson értékpapírszámlát vagy Start-számlát Ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárban, vagy vásároljon állampapírt a Kincstár gyors és biztonságos elektronikus szolgáltatásainak (Mobil-és Webkincstár) Ügyfélkapun történő megigénylésével, a ...