Az ENSZ közgyűlése 1991-ben október 1-jét az Idősek Világnapjává nyilvánította.

Településünkön több évtizedes hagyománya van az idős emberek köszöntésének, októberben minden évben megrendeztük az Idősek Napját, ahol a 70 éven felüli lakosainkat láttuk vendégül.

Sajnos a COVID immár második éve írja felül ennek a rendezvénynek a megtartását. Kesztölcön 272 fő él akik betöltötték a 70. életévüket, de az Idősek Napi rendezvényen ennél jóval kevesebben – 80 - 100 fő – szokott részt venni, ezért Kesztölc Község Képviselő-testülete és a Kesztölci Szlovák Önkormányzat úgy döntött, hogy személyesen köszöntenek minden 70 év feletti kesztölci lakost egy szerény ajándékcsomag átadásával.

Az ajándékcsomagokat a Kesztölci Polgármesteri Hivatal dolgozói állították össze, a Képviselő Testület és a Szlovák Önkormányzat tagjai a mai nappal bezárólag eljuttatták az érintett 272 idős korú lakosunk részére, amit nagy örömmel fogadtak. Ezúton is kívánunk nekik örömökben bővelkedő mindennapokat, és jó egészséget.

Olvasta már?

Állás pályázat

Kesztölc Község Önkormányzata a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Kesztölci Polgármesteri Hivatal Igazgatási előadó munkakör betöltésére.  

MFP EIM/ 2020 pályázat

Kesztölc Község Önkormányzata 2020. évben az MFP EIM/2020 kódszámú, „Elhagyott ingatlanok közcélra történő megvásárlása – 2020” pályázat keretében   4.994.634 Ft támogatásban részesült. Az eredeti cél a Kesztölc, Szabad...