A Pilisi Szlovákok farsangi bálján a vendégek étkeztetéséről Hering Csaba gondoskodik!

Hering Csaba finomságait már két helyszínen is megvásárolhatjuk a térségben. Kesztölcön, a Községi Klub udvarában szombatonként reggel 6-tól 12 óráig. Csütörtökönként pedig 17-19 óráig Esztergomban, a Kiskosár Bevásárló Közösségben (Belvárosi Plébánia).

Termékei között a füstölt kolbásztól kezdve a füstölt húsokon át a felvágottakig minden megtalálható. A kialakult vevőkörnek pedig mindig pozitív a visszajelzése, hiszen Csabának fontos a minőség és a vevők elégedettsége. Sőt egyéni hentesárukéréseket is teljesítenek!

Utoljára 2017 karácsonyán bővült a géppark, akkor egy Kutter állt szolgálatba, mellyel virslit és párizsit készítenek a vevők igényeinek megfelelően.

A vásárlók télen a szezonális termékeket keresik (hurka, sütőkolbász, disznósajt, főtt tokaszalonna) – tette hozzá Csaba. Hamarosan itt a húsvét, erre már most készülnek sonkafélékkel. A nyári időszakban pedig a grillezni való dolgok a kedveltebbek. A kolbászféléket pedig télen és nyáron is mindig keresik a vásárlók.

Csabának a szlovák bálon a vendégek étkeztetése lesz a feladata, leginkább ilyekor fatálakra felszeletelt szárazáruk és füstölt húsok kerülnek az asztalra.

Olvasta már?

Pilisi Natúrpark: megkezdték a felmérést

Egyetemi oktatók és 25 tájépítész hallgató járta körbe a Pilis településeit a Virágzó Kesztölc Egyesület meghívására. A felmérés májusban zárul. Hubayné dr. Horváth Nóra, a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési karának oktatója ...