Tisztelt Kesztölci Lakosok!

A szóbeszédek elkerülése érdekében az alábbi információt osztom meg Önökkel:

Kesztölcön jelenleg egy lakos van, akit a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztálya járványügyi megfigyelés alá helyezett. Ő az elmúlt 1 hónapban az ausztriai Tirol tartományban járt munkavégzés miatt. Jelenleg házi karanténban, megfigyelés alatt van otthonában március 30-ig. Telefonon beszéltem az érintettel és biztosítottam őt az Önkormányzat támogatásáról, de jelenleg nem kívánt élni ezzel a lehetőséggel.

Kérem a fentiek tudomásul vételét, és ki szeretném emelni, hogy ez egy megelőző óvintézkedés. Tudomásunk szerint több külföldről hazatérő lakosunk is van aki önkéntes karanténba vonult családtagjai, barátai, és a közösség védelme érdekében. Köszönet nekik érte. Vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel:

Farkas Krisztina
polgármester

Olvasta már?

Szentmisék, miseszándékok, hirdetések 2020.05.24

Tisztelt Kesztölciek! 2020. május 18-tól, hétfőtől kezdve ismét tarthatóak nyilvános szentmisék és más liturgikus cselekmények templomainkban vagy alkalmas szabadtéri környezetben Főegyházmegyénk egész területén.

Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról

Nyisson értékpapírszámlát vagy Start-számlát Ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárban, vagy vásároljon állampapírt a Kincstár gyors és biztonságos elektronikus szolgáltatásainak (Mobil-és Webkincstár) Ügyfélkapun történő megigénylésével, a ...