Kesztölc község Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozat alapján a Kormány egyetértett azzal, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A kesztölci lakosok igénybejelentéseit a Kesztölci Polgármesteri Hivatal (2517 Kesztölc, Szabadság tér 11.) titkárságán lehet benyújtani. Háztartásonként egy darab igény nyújtható be.

Igénybejelentő lapok és az Adatkezelési tájékoztatók letölthetők a www.kesztolc.hu weblapról, személyesen – ügyfélfogadási időben - a titkárságon vehetők át.

A benyújtási határidő: 2018. október 15.

A beadás történhet postán, személyesen vagy elektronikus úton Kesztölc Község Önkormányzata címére e-papír szolgáltatás igénybevételével: https://epapir.gov.hu/ A szolgáltatás igénybevétele ügyfélkapus regisztrációhoz kötött. Az üzenet tárgyában kérjük feltüntetni: téli rezsicsökkentés.

Igényelhető fűtőanyagok (az igényelt fűtőanyag fajtája később nem módosítható): tüzifa, szén, propán-bután palackos gáz, propán bután tartályos gáz, fűtőolaj, pellett/brikett.

A fűtőanyaggal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató e dokumentum mellékleteként inthető meg!

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre!

Olvasta már?

Zárjuk a sorompókat!

Az ismételten elszaporodott illegális hulladéklerakások miatt a korábban megrongált sorompókat megjavítottuk, és a 117-es út melletti sorompókat lezártuk.

Igényfelmérés

Az IRMÁK Kft. lehetővé tenné, hogy 2db 8 személyes kisbuszon kb. 7 óra és 7:30 körül elszállítja diákjainkat vagy más érdeklődőt Pilisvörösvárig.