Az IRMÁK Kft. lehetővé tenné, hogy 2db 8 személyes kisbuszon kb. 7 óra és 7:30 körül elszállítja diákjainkat vagy más érdeklődőt Pilisvörösvárig.

Tisztelt Kesztölciek!
Mivel nem sikerült a szeptemberben bevezetett budapesti autóbusz menetrend módosítását elérni, próbálunk más megoldást találni a reggeli autóbuszos eljutásra legalább Pilisvörösvárra.
Az IRMÁK Kft. a problémát megismerve lehetővé tenné, hogy 2db 8 személyes kisbuszon kb. 7 óra és 7:30 körül elszállítja diákjainkat vagy más érdeklődőt Pilisvörösvárig. (Amennyiben több érdeklődő lenne, nyitottak nagyobb járműre is, de ennek már anyagi vonzata is lehet.)
Kérjük, az érdeklődők október 14-ig jelezzék igényüket a polgarmester@kesztolc.hu címre, vagy bármelyik képviselő személyes vagy telefonos megkeresésével, hogy valós igény esetén még e hónapban megkezdődhessen a személyszállítás.
 
Kesztölc, 2018. október 8.                                           Önkormányzat

Olvasta már?

Nyári diákmunka Kesztölcön 2020

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ebben az évben is lehetőséget biztosít a „Nyári diákmunka 2020.” elnevezésű munkaerőpiaci program indítására.

Kutak engedélyeztetési határidejének módosítása

Tisztelt kesztölci Ingatlantulajdonosok! „A 2020. évi XXXI. tv. Az egyes törvényeknek a polgárok biztonságát erősítő módosításáról módosította a fúrt és ásott kutak engedélyeztetésére vonatkozó határidőt. Az új határidő: 2023. decembe...

Új hivatalos email cím

A 191/2020. (V.8.) Korm. rend. alapján a vészhelyzet szerinti engedélykötelezettség és az ellenőrzött bejelentés az alábbi e-mail címen tehető meg: ugyintezo@kesztolc.hu

Felhívás!

TISZTELT KESZTÖLCI LAKOSOK! Amennyiben van a településen olyan személy, aki a jelenlegi „vírushelyzet-veszélyhelyzet” miatt elveszítette a munkahelyét, segítségért fordulhat a kesztölci Polgármesteri Hivatalhoz. A Hivatal tartó...