Az IRMÁK Kft. lehetővé tenné, hogy 2db 8 személyes kisbuszon kb. 7 óra és 7:30 körül elszállítja diákjainkat vagy más érdeklődőt Pilisvörösvárig.

Tisztelt Kesztölciek!
Mivel nem sikerült a szeptemberben bevezetett budapesti autóbusz menetrend módosítását elérni, próbálunk más megoldást találni a reggeli autóbuszos eljutásra legalább Pilisvörösvárra.
Az IRMÁK Kft. a problémát megismerve lehetővé tenné, hogy 2db 8 személyes kisbuszon kb. 7 óra és 7:30 körül elszállítja diákjainkat vagy más érdeklődőt Pilisvörösvárig. (Amennyiben több érdeklődő lenne, nyitottak nagyobb járműre is, de ennek már anyagi vonzata is lehet.)
Kérjük, az érdeklődők október 14-ig jelezzék igényüket a polgarmester@kesztolc.hu címre, vagy bármelyik képviselő személyes vagy telefonos megkeresésével, hogy valós igény esetén még e hónapban megkezdődhessen a személyszállítás.
 
Kesztölc, 2018. október 8.                                           Önkormányzat

Olvasta már?

Meghívó: Testületi ülés

A helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 65.§. alapján tisztelettel meghívom Kesztölc Község Képviselő-testületének 2019. május 29. (szerda) 18.00-kor tartandó rendes ülésére. Helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme.

Településrendezés: hirdetmény

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Érdekeltek! Kesztölc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a...