Lakossági tájékoztatás a téli rezsicsökkentéssel összefüggő természetbeni támogatással.

Tisztelt kesztölci lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a téli rezsicsökkentéssel összefüggő 12.000 Ft-os természetbeni támogatás az alábbi időpontokban és helyszínen vehető át:

2019. március 19-én 8.00-12.00-ig és 2019. március 20-án 12.00-17.00-ig a kesztölci Tejút Kft. (Tsz Major) bekötőútján.

A természetbeni támogatás elszállításáról mindenkinek saját magának kell gondoskodnia.

Az átvételhez mindenki hozza magával a kiküldött igazolást, melynek bemutatásával tudja a fűtőanyagot átvenni! Amennyiben személyesen nem tudja átvenni a tüzelőanyagot, akkor megbízottja az Ön meghatalmazása útján átveheti.

Aki palackos gázt igényelt arra a fentiek nem vonatkoznak. A palackos gázt igénylők esetében a Tivadar Gázzal való szerződéskötés folyamatban van. További tájékoztatást a szerződéskötés után tudunk nyújtani.

Vöröskői István polgármester

 

Borítókép: Lekli Szabolcs

Olvasta már?

Pályázat óvodapedagógusi mukakör betöltésére

Kesztölci Kiserdei Óvoda Kestúcka Materská Skola Horicka a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kiserdei Óvoda Kestúcka materská skola "Horicka" Óvodap...

Beiskolázási támogatás 2020.

Kesztölc község Önkormányzata 2020-ban is egyszeri rendkívüli települési támogatást nyújt az általános iskolás korú gyermeket nevelő kesztölci családoknak.

Tájékoztatás

Ezúton értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy 2020. július 1-től községünknek új főépítésze van. Dankó Kristóf első ügyfélfogadási napja: 2020. július 15-én 9-12 óráig a Polgármesteri Hivatalban lesz.