Tisztelt Lakosok!

Az ÉDV Zrt tájékoztatja a tisztelt lakosokat, hogy a település csatornahálózatán található átemelőkben, az utóbbi időben egyre gyakoribb probléma a csatornaidegen anyagok (nem papír alapú higiéniai termékek, törlőkendők, rongyok, szájmaszkok, stb) okozta meghibásodás.

Amennyiben a szivattyú üzemképtelen állapotba kerül, nem tudja ellátni feladatát, az átemelő feltelik. Ebben az esetben a csatornába kerülő szennyvíz nem tud az átemelőbe folyni, felgyűlik a gerincvezetékben, emiatt az ingatlanokról is nehezebben, vagy egyáltalán nem tud elfolyni a szennyvíz. A lakosság szabálytalan csatorna használata többletmunkát és sorozatos üzemzavarokat okoz, ezzel jelentősen megnövelve az üzemeltetési költségeket.

A sorozatos kellemetlenségek megoldása érdekében munkatársaik a hiba észlelése után a lehető legrövidebb időn belül megpróbálják elvégezni a hibaelhárítást, emellett rendszeresen takarítják az átemelőket.

Kérjük a lakosságot, hogy a csatornaidegen anyagok megfelelő gyűjtőbe történő elhelyezéséről gondoskodni szíveskedjenek.

 

Szíves együttműködésükben bízva, tisztelettel: Északdunántúli Vízmű Zrt

                    Esztergom-Dorog Vízmű Üzem

 

Olvasta már?

Pályázat óvodapedagógus munkakör betöltésére.

Kesztölci Kiserdei Óvoda Kestúcka Materská Skola Horicka a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kiserdei Óvoda Kestúcka materská skola "Horicka" óvodapedagógus mun...

Adózási tájékoztató 2021

Gépjárműadó A költségvetési törvény értelmében a gépjárműadóból származó bevétel 2021. január 1-jétől a központi költségvetést illeti meg. Emiatt a gépjárműadóval kapcsolatos adóhatósági feladatok...